Systeembeheer & werkplekbeheer

Onderhoud, support on-site en remote, beveiliging

Server & werkplekbeheer.

Serverbeheer en werkplekbeheer zijn een belangrijk onderdeel in uw bedrijf. U wilt niet bezig zijn met het oplossen van computer of server problemen. Bij Comp-it-Easy doen wij het serverbeheer en werkplekbeheer voor u “Wij nemen de IT uit handen”.

Werkplekbeheer

Wij voorzien alle werkplekken van onze tools. Hiermee kunnen wij op afstand het beleid van de computers bepalen en de beveiliging garanderen. Updates worden door ons klaargezet en ingepland voor installatie, volgens het afgesproken update beleid. Centraal houden wij alle computers in de gaten en bij problemen krijgen wij direct een melding.

Serverbeheer

De servers worden maandelijks nagelopen door onze IT specialisten. Bij het maandelijkse onderhoud worden updates geïnstalleerd en wordt ook de fysieke hardware status en back-ups gecontroleerd. Wij monitoren de server zodra er problemen zijn zullen wij direct ingrijpen.

Monitoring

Met monitoring monitoren wij de server en de belangrijke services die daarop draaien. Wij monitoren ook de uptime van het Netwerk mocht er geen internetverbinding zijn dan zien wij dit ook direct in ons monitoringsysteem. Onze collega’s worden gewaarschuwd door middel van sms, e-mail, en monitoring applicatie.

Uitgebreide back-ups

Back-ups zijn erg belangrijk maar kosten vaak veel tijd. Bij Comp-it-Easy niet door een speciale backup / replica techniek die wij gebruiken is een back-up binnen vaak korte tijd gemaakt of teruggezet.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening of wilt u een vrijblijvend gesprek + ICT scan. Neemt u dan gerust contact op ons op.

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op

    Uw naam*

    Uw e-mail adres*

    Uw telefoonnummer*

    Extra informatie