Computer reparatie

Onderhoud en reparatie aan uw computer of laptop

Computer reparatie.

Computer Reparatie Arnhem

Computer reparaties Arnhem is er voor al uw computer problemen. U kunt met elk probleem bij ons terecht. Computer Reparatie Arnhem is gespecialiseerd in het verwijderen van virussen. Tevens kunnen we u assisteren bij het installeren van programma´s en software. U kunt altijd bij ons langskomen zonder afspraak of we komen persoonlijk bij u langs (of op kantoor) om het probleem op te lossen. Tevens is support op afstand ook mogelijk bij ons.

Wij doen ook aan Apple reparaties klik daarvoor hier dan word u doorverwezen naar de Apple pagina.

Computer reparatie arnhem

Wij computer reparatie Arnhem nemen altijd nieuwe hardware mee om eventuele reparaties direct uit te kunnen voeren. Op die manier kunnen wij u altijd snel van dienst zijn. In sommige gevallen is het nodig om de computer of laptop mee te nemen voor een uitgebreidere reparatie. U krijgt deze dan binnen 2 werkdagen terug.

Is uw software vervuild? Heeft uw computer een update of herinstallatie nodig? Maakt u wel een backup? Wordt uw computer traag of wilt u een upgrade? Wij van Computer reparatie Arnhem kunnen al deze reparaties en installaties voor u uitvoeren.  Uw laptop van 4 jaar oud, krijgt hier een enorme opknap beurt van. Nadat uw computer reparatie bij ons in Arnhem is ontvangen, ontvangt u een bevestiging en dezelfde dag een prijsopgave per e-mail. Als u ergens vragen over heeft kunt u ons altijd bellen op 026-4337777 alleen tijdens openingstijden of stuur ons een e-mail op Info@comp-it-easy.nl

Sinds kort bieden wij ook de nieuwste versie van Windows 10 aan. Er zijn veel nieuwe features toe gevoegd waaronder game modus. als je gamemodus aanzet worden de prestaties van je game verbetert. Het is ook veiliger als je de nieuwste versie van Windows 10 gebruikt maar er zijn nog veel meer nieuwe features toegevoegd. Klik hier voor het volledige artikel van Tweakers.

Laat uw gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met u op

    Uw naam*

    Uw e-mail adres*

    Uw telefoonnummer*

    Extra informatie